In samenhang en met oog voor elkaar

Zo pakken wij elk vraagstuk aan. We zijn een flexibele organisatie met een grote diversiteit aan disciplines in ons netwerk. Van vuur maken, Virtual Reality, fotografie tot en met Game Thinking. We hebben de juiste kennis en expertise om verandering op de juiste manier vorm te geven. We versimpelen nooit, maar omarmen de complexiteit die elke transities vraagt.

Maak kennis met ons team.

Johannes van den Eerenbeemt

Schudt organisaties los zodat het vraagstuk met nieuwe energie wordt bekeken. Daagt je uit om tot de kern te komen van je werk en jouw rol als persoon daarin. Wordt zelf ook graag uitgedaagd door een complex vraagstuk, een mooie droom of lastig te behalen doelstelling.

Martijn Evers

Schakelt snel tussen onderwerpen. Stelt kritische en verhelderende vragen. Is flexibel in denken en doen. Zoekt de mens achter de functie en geeft samenwerking in teams vanuit daar vorm. Denkt ook graag met de handen en geeft vorm aan ideeën door te tekenen, meubelmaken of digitaal ontwerpen.

Xiomara Vado Soto

Verankert een creatieve minset zodat oplossingen echt vanuit de organisatie komen. Vertaalt de nieuwste technologie of de nieuwste methodieken naar een waardevolle bijdrage aan je werk en je organisatie. Creëert overzicht met de mooiste tekeningen.